Om oss

Föreningen

T.I.A. Hässleholm är en ideell förening som är ansluten till Tran Loi Minh Qi-Gong Kung-Fu International Association (T.I.A.) och Svenska Budo & Kampsportsförbundet. Vi erbjuder träning i traditionell Kung Fu, Qi Gong och Taiji.

Vanligtvis tränar Kung fu och Qi gong/Taiji i 2 olika grupper. Som medlem kan man välja att träna endast Kung fu alt Qi Gong/Taiji eller träna i båda grupperna.

Kung fu sektionen är fokuserad på traditionell kung fu där vi tränar allt från slag, sparkar, kast och självförsvar till traditionella kung fu former och olika vapen. Träningen passar alla åldrar och Inga förkunskaper krävs.

För att delta på sparringpassen på torsdagarna skall man ha med tandskydd samt suspensoar (som kille). För att delta i sparring mot en kamrat skall man även ha benskydd samt boxhandskar minst 12Oz. Det är fördelaktigt att även ha ett par mindre grepp/säckhandskar att ha vid mittsträning. Om du inte vet vad du skall köpa och behöver lite tips så prata med din instruktör. Viss material säljer vi i klubben och det vi inte själva säljer kan vi tipsa om bra försäljare. För att få delta på dessa pass måste man vara 13år fyllda.

Om du väljer att träna i vår förening så kommer du få en varierande, rolig träning i en klubb med mycket glädje och gemenskap.

Försäkring

Samtliga medlemmar är försäkrade ifall olyckan skulle vara framme vid träning. Försäkringen går via vårt medlemskap i Svenska Budo & Kampsportsförbundet, du kan läsa mer här.