Terminsstart!

Höstterminen 2020 kommer starta Söndag 23/8 kl 18:00 på HTS Idrottshall.

Riksidrottsförbundet har släppt rekommendationerna mot kontaktträning. Detta innebär att vi kan bedriva mer vanlig träning. Viss träning kan komma att vara utomhus så länge vädret tillåter men det kommer info om detta i förväg i så fall.

Dock är det viktigt att man för sin egen och alla andras skull inte kommer till träningen om man har några symptom på sjukdom även om det känns som en ”liten förkylning”. Jag hoppas att vi alla kan respektera detta så att vi kan träna vidare på ett säkert sätt.

I övrigt rekommenderar vi alla att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och tänk på att tvätta händerna före varje träning.

Efter en märklig vår så hoppas jag att vi kan få ny energi att köra igång igen som tidigare. Om ni har några frågor eller tankar så ta kontakt med någon av instruktörerna. Ta hand om varandra så ses vi snart på träningen.

MVH/ Tobbe